Nieuws - meest recent

06/03

Infomoment Swingende Sinksen straatparade op 6 maart om 19u30 in Tactoren ( 2 de verdieping)

09/04

Vakantiekamp 8j-14j tijdens de paasvakantie.

Zo’n 15.000 Kortrijkzanen zijn actief in een sportclub. Dat is een verbluffend resultaat, maar wij kunnen nog beter. Wil jij als individu, school, bedrijf of vereniging helpen om mensen voor wie sporten niet zo evident is toch de geneugten van lichaamsbeweging te leren kennen?

Op zaterdag 21 oktober 2017 luidde een nieuw sportief tijdperk in voor alle Kortrijkzanen. Met de eerste steenlegging van het nieuwe regionaal sport- en recreatiecentrum geven we het startsein voor de bouw van een Olympisch 50 meter topsportbad, de langste wildwaterbaan van het land (160m), verschillende glijbanen, een golfslagbad, 3 kinderbaden, warme lagune en wellness.

19/08

Op zaterdag 19 augustus gaat de 2de editie van Balls & Beats door op de basketterreinen net voor Sportcampus Lange Munte. Tijdens Balls & Beats komen streetbasket en goeie beats samen. Dit is een event in kader van de Buiten Bewegen campagne van VZW Sportplus in samenwerking met dé locals B en Beatblender.

28/06

Op woensdag 28 juni gaan de deuren van het openluchtzwembad Abdijkaai opnieuw open.
We zetten deze opening feestelijk in op zaterdag 1 juli !

16/06

Vrijdag 16 juni 2017 starten we met de inschrijvingen voor kidsactiviteiten tijdens het schooljaar 2017-2018.
Inschrijven kan online vanaf vrijdag 19u en dit via onze webshop. Controleer best enkele dagen voordien of het inloggen lukt en of alle persoonsgegevens zijn aangevuld. Dit zorgt voor minder stress op vrijdagavond.

18/06

Wie topsport van dichtbij wil zien, zoekt het stadscentrum op voor de triatlon/duatlon op 18 juni. Zowel atleten met een licentie als recreatieve sporters nemen deel aan deze uitdagende en grensverleggende wedstrijden.

Op zondag 18 juni 2017 organiseert het Aqua Protect 3 Team de Triatlon Duatlon Kortrijk wedstrijd. Dit jaar ligt het hart van de wedstrijd voor de eerste keer in het stadscentrum. De atleten zullen 1000 meter zwemmen in het Kanaal Kortrijk-Bossuit. Na de fietswissel op de Visserskaai bereiken ze via een aanloopstrook het stadscentrum waarna 2 fietsrondes van 20 km volgen richting het zuiden van Kortrijk. De 10 km lopen wordt in 3 rondes afgewerkt met een parcours langs de Broeltorens, de jachthaven en de vernieuwde Leieboorden.

6 reacties

Als meisje/vrouw voor het eerst de uitdaging aangaan om aan voetbal te doen in teamverband en in competitie? Enkele clubs in Kortrijk bieden je de mogelijkheid. Team Sport biedt je bovendien begeleiding, als je dat wenst.