night@thebib

Op vrijdag 20 december kan je tot klokslag middernacht terecht in onze centrale bib voor een uitgebreid en warm programma.
Niet alleen kan je dan snuisteren in onze collectie en materialen uitlenen maar je kan er ook genieten van talrijke activiteiten: een kinderluik met (meertalige) voorleesuurtjes en knutselworkshops, een erotisch verhalenprogramma met o.a. Hilde Rogge, muziekoptredens van o.a. Juniper, Mirek Coutigny en Pol Isaac, een winterterras met warme dranken en hapjes, een vinylcafé met bierbar, ... Er is voor elk wat wils, voor groot en klein.

PROGRAMMA

 vrijdag 20 december 2019 // start om 17.15 uur tot middernacht // centrale bibliotheek, Leiestraat 30, 8500 Kortrijk

€ 5 per persoon - gratis voor kinderen kleiner dan 90 cm // vrije inloop // toegang tot alle activiteiten is inbegrepen in het ticket (= polsbandje)

 

OPROEP

Heb jij zelf een verkoopsactie georganiseerd voor je eigen goede doel? En zoek je nog een plaatsje om je breiwerk, knutselwerk, koekjes, taarten, ... te verkopen? 
Tijdens night@thebib hebben wij in onze 'living' zeker nog plaats voor jou! Interesse? Stuur dan een mailtje naar bibliotheek@kortrijk.be

 

 

Zie ook

Leiestraat 30
8500
Kortrijk
056 27 75 00
Nu open
10:00 - 18:30
Alles weergeven