Slamkamp 2018

06/08>08/08

6-8 augustus | 11-17.30 u. | Pand.A, Conservatoriumplein 1, Kortrijk

#wat
Tijdens de vechtsportdag op 1 september 2018, zullen we de vechtsportdemonstraties onderbreken met een slaminterventie. Ter voorbereiding hierop organiseren we dit 'slamkamp'. Want zoals elke bokser zal beamen, een goede voorbereiding is essentieel voor het winnen van de kamp!

Deelnemers krijgen een dag lang workshops, met coaching van telkens één erkende slammer per dag, die afwisselend het accent zal leggen op literaire kwaliteit, performance en competitiviteit.

#voorwie
Ben je tussen 16 en 30 jaar, reeds bedreven slammer of nog enkel slammer in gedachten? Schrijf je dan gratis in via bibliotheek@kortrijk.be. Met dit kamp willen we je in contact brengen met slam, een podiumkans creëren, contact leggen tussen sport en cultuur, en slam een plaats geven in het collectief van de letterzetter.

#coaching
De eerste kampdag word je gecoacht door de deelnemers van de poëziebus, die dan z’n eerste halte aandoet in Kortrijk.

Coaches Seckou Ouologuem en Carmien Michels hebben reeds de nodige strepen verdiend en staan te trappelen om hun ervaring en kennis met de reeds ervaren of pas beginnende podiumdichters te delen. Seckou Ouloguem op kampdag twee, Carmien Michels op de laatste dag.

Zie ook

Opgemaakt op: 28/07/2018

Reactie toevoegen