voorleesuurtjes in de bib

online voorleesverhaaltjes

De hele zomer lang deelt de bib via de Facebookpagina elke zaterdag een nieuw online voorleesverhaaltje.

Je kan alle verhaaltjes ook altijd terugvinden via YouTube!

 

voorleesuurtjes in het Pluizenbollenbos - NIEUW - najaar

Samen met basisschool De Dobbelsteen organiseert de bib dit najaar voorleesuurtjes in open lucht. Op het domein van de school bevindt zich ‘Het Pluizenbollenbos’ waar houten bankjes in een kring wachten op luisterende oortjes.

Van september tot december kan je er elke maand genieten van een voorleesuurtje onder de blote hemel in het bos. (Bij slecht weer onder een afdak). Voor kinderen vanaf 4 jaar. Ook broertjes en/of zusjes zijn welkom.

Het eerste openlucht-voorleesmoment is op zaterdag 26 september. Noteer in je agenda ook 31 oktober, 21 november (voorleesweek) en 19 december.

Waar: GO! Basisschool De Dobbelsteen, Albrecht Rodenbachlaan 58,  8501 Heule. Verzamelen vanaf 10.15 u in de straat 'Kransvijver' aan het groen poortje met bord: 'Hier groeit een groene school', aan de voorkant van school De Dobbelsteen. We wandelen samen naar het bosje voor het voorleesmoment.

Maandelijks op zaterdag van 10.30u tot 11.30u - Gratis - Vooraf inschrijven is niet nodig

Tip: breng je leukste zitkussentje mee!

 

voorleesuurtjes in de bib 

Zijn je kinderen of kleinkinderen dol op verhaaltjes? Dan is er goed nieuws, want elke maand kunnen ze op zaterdagvoormiddag genieten van een voorleesuurtje met een speciaal thema.

centrale bibliotheek, Leiestraat 30, 8500 Kortrijk | arena | vanaf 10.30 u. | voor kinderen vanaf 4 jaar | broertjes en zusjes zijn ook altijd welkom | gratis | vooraf inschrijven is niet nodig 

Door de corona-maatregelen zijn er voorlopig enkel online voorleesuurtjes.

bibwijzer 'voorleesuurtjes'

Zie ook