Nieuws - meest recent

06/09

Drie dagen lang schrijven en illustreren onder het waakzame oog van de letterzetter van Kortrijk Anneleen Van Offel en drie gastredacteurs.

1 reacties
28/01

Deze maand kan je meedoen aan een wedstrijd i.k.v. Poëzieweek 2021.

06/08

6-8.08.2018 | slamkamp ter voorbereiding van de 'vechtsportdag 2018'

27/07

Drie dagen lang schrijven en illustreren onder het waakzame oog van de letterzetter van Kortrijk Jonas Bruyneel en drie gastredacteurs.

Op zondag 25 maart neemt de Challengerun opnieuw de binnenstad in. 

10/04

Data van de verschillende workshops en repetities.

Voor de creatie van een nieuw kunstwerk, getiteld ‘Bed’ op de Grote Markt zoekt de Amerikaanse kunstenares Jennifer Rubell naar vergeten textiel uit Kortrijkse kleerkasten. Zij wil een spectaculair opblaasbaar bed maken waar iedereen naar hartenlust op kan springen. Het bedlinnen zal bestaan uit een print gemaakt van textiel binnengebracht door de Kortrijkzanen.

De vzw Stimulans organiseert, in samenwerking met de stad Kortrijk, een tweejaarlijkse wedstrijd én bijhorende expo met werk van jonge West-Vlaamse kunstenaars. Stimulans ijvert voor de herkenning en erkenning van kersvers talent. Ben je geboren, werk of woon je in West-Vlaanderen? Ben je leerling van het erkend kunstonderwijs (dag- of avondonderwijs) én geboren na 1 januari 1983? Zoek je een inspirerende plek om je creativiteit te tonen? Neem dan gratis deel aan de wedstrijd.

16/04

Naar jaarlijkse gewoonte wordt tijdens SINKSEN18, op zondag 20 en maandag 21 mei, een rommelmarkt georganiseerd in het Kortrijkse stadscentrum. De verkoop gaat van start op maandag 16 april (de maandag na de paasvakantie) om 19u. Hou deze website in de gaten voor meer nieuws.

 

06/03

Infomoment Swingende Sinksen straatparade op 6 maart om 19u30 in Tactoren ( 2 de verdieping)