zomerredactie 2019

06/09>08/09

De grootste uitdaging voor alle schrijvers in gedachten en in spe, is het vinden van een eigen stem. Het duldzaam scherpen van de pen, intensief en zonder schroom de diepste zielenroerselen aan het papier toevertrouwen, woord na woord, zin na zin, herschikken en herschrijven, en daarin je eigen grenzen verkennen en verleggen.

Samen met anderen tips en trics uitwisselen, elkaar stimuleren en leren uit elkaars fouten én successen kan wonderen verrichten.

Opnieuw de hoogste tijd dus voor een intensief schrijfweekend. Op 6, 7 en 8 september kan je je samen met het Lettertype Collectief volledig onderdompelen in de wereld van het ongeremd samen schrijven met een zomerredactie.

Het doel?

Drie dagen lang kunnen kersverse schrijvers hun ambities ontplooien en proeven hoe het voelt om deel uit te maken van het Lettertype Collectief. Elke dag zijn er schrijfopdrachten waarbij we telkens toewerken naar een afgewerkt product. Dat kan eender welke vorm aannemen, een open brief, een performance, een neergeschreven verhaal, waarom zelfs niet een Instagramgedicht.
Onder het waakzame oog van een ervaren woordkunstenaar zullen Letterzetter en Lettertypes elkaars werk lezen en bespreken.

Het resultaat?
Volg onze socialemediakanalen via Facebook en Instagram (@letterzetterkortrijk).

Voor wie?
Iedereen tussen 16 en 30 jaar kan zich gratis inschrijven via bibliotheek@kortrijk.be.

Dus...
Zin om in de pen te kruipen en benieuwd naar de werking van het Collectief? Zin om je over een langere periode creatief te ontwikkelen?
Laat ons dan zeker iets weten en schrijf je in voor de zomerredactie 2019!

 

Zie ook

Opgemaakt op: 05/06/2019

Reactie toevoegen