Zet jouw Ambacht in de Kijker

Ambachtsmannen en -vrouwen opgelet! We zijn op zoek naar kandidaten binnen Stad Kortrijk die wensen deel te nemen aan de nationale wedstrijd ‘Ambacht in de Kijker’.

Naast een mooie erkenning, maak je kans op een stevig duwtje in de rug:

  • ‘Ambachtsprijs 2019’ ter waarde van € 3000*
  • ‘Publieksprijs’ ter waarde van € 1000*
  • ‘Parel van de Jury’ ter waarde van € 1000*

Vorig jaar nog haalde de Kortrijkzaanse messenmaker Sander Miesse (Mknives) de ‘Parel van de Jury’ prijs binnen.  Met een combinatie van jong talent en vakmanschap op gebied van kwaliteitsvolle en ergonomische keukenmessen overtuigde Sander vorig jaar de jury. Op vandaag zijn de messen wereldwijd gegeerd, en vaak gebruikt in de keukens van sterrenchefs.

Ben jij een creatieve, ambitieuze ontwerper / ontwerpster, bakker of restaurateur van meubels?
Schrijf je dan in voor ‘Ambacht in de kijker 2019’!

Een panel van 10 ambachtslieden, die de diversiteit van de sector weerspiegelen zullen rekening houden met de kwaliteit en originaliteit van het product of initiatief, het parcours van de kandidaat, het beheer van zijn activiteit en zijn/haar motivatie ten opzichte van de uitgevoerde ambacht.

  • Bezoek aan de werkplaatsen/ateliers zullen plaatsvinden in maart/april.
  • De Publieksprijs gaat van start eind april.
  • De fameuze Prijsuitreiking van ‘Ambacht in de kijker’ zal plaatsvinden begin mei

*Geldprijs te besteden aan de promotie van de ambachtelijke activiteit of investering voor een betere werking van de ambachtelijke handelszaak.


[[{"fid":"90731","view_mode":"default","type":"media","attributes":{"height":213,"width":320,"class":"media-element file-default"}}]]

 

Inschrijven 

 

Zie ook

Opgemaakt op: 21/12/2018

Reactie toevoegen