Opleiding voor ondernemers: Adverteren op Facebook

Tijdens deze sessie gaan we praktisch aan de slag met het adverteren op Facebook. We starten vanuit een strategie en bepalen onze doelstellingen. We gaan dieper in op de verschillende advertentiemogelijkheden van Facebook (pagina promoten, berichten promoten, website promoten, enz.) en Instagram. Samen gaan we, aan de hand van een praktische oefening, deze advertenties opbouwen. We geven tips en tricks voor het gebruiken van de juiste content en foto’s voor advertenties en gaan dieper in op de statistieken.

Praktisch

De sessie vindt plaats op 27 september 2018 in het Ondernemerscentrum Kortrijk, zaal 1.5. We starten om 20u, onthaal vanaf 19u45. Voor deze sessie kunnen er maximaal 15 deelnemers inschrijven.

Deelnemen is gratis. Inschrijven is noodzakelijk en doe je door onderstaand formulier in te vullen.

Om deel te kunnen nemen aan deze sessie neem je een eigen laptop mee, dien je een facebook bedrijfspagina te hebben waarbij je beschikt over de nodige rechten.

Het Internet. Ook uw zaak.

Deze sessie wordt georganiseerd met de steun vanuit het Agentschap Ondernemen & Innoveren (VLAIO) in het kader van de campagne "Het Internet. Ook uw zaak." Binnen deze campagne organiseren we in september 4 opleidingen voor Kortrijkse ondernemers: