Daguitstappen zomer 2019 Wasper

Daguitstappen 

We sluiten elke speelpleinmaand in stijl af met een leuke daguistap op vrijdag. Deze daguitstappen zijn uitsluitend voor kinderen die naar de speelpleinwerking komen en vooraf inschrijven op het secretariaat is noodzakelijk.  Belangrijk: We gaan met het voltallige animatorenploeg op daguitstap, er is die dag dus géén werking op De Warande. Benieuwd waar we naartoe gaan? Ontdek het hieronder: 

Vrijdag 26 juli 

Praktisch- Vertrek en aankomst is voorzien op De Warande, vooraf inschrijven is noodzakelijk (€20). Er is géén gewone werking die dag.

Harry Malter (roze-rood-oranje)

Een park vol charme dat een thuis biedt aan een 100-tal kleine en iets grotere knuffeldieren. Daarnaast leven we ons ook uit de speeltuin en verschillende attracties. De leuke circusshow maakt het helemaal af. 

De Nekker en Technopolis (geel-groen-blauw-tieners)

We starten de dag aan de gezellige zwem-en speelvijver van De Nekker. Nadien reizen geel, groen en blauw door naar Technopolis om te curieuze-neuzen tussen alles wat met wetenschap en technologie heeft te maken. De tieners wagen zich aan een touwenparcours in De Nekker.

Vrijdag 31 augustus 

Praktisch- Vertrek en aankomst is voorzien op De Warande, vooraf inschrijven is noodzakelijk (€25). Er is géén gewone werking die dag.

Bellewaerde 

We trekken met z’n allen naar Bellewaerde waar de allerkleinsten naar hartenlust kunnen spelen en ook de maxi’s zich kunnen uitleven op ontelbare uitdagende attracties.

Driedaagse

van maandag 12 tot en met woensdag 14 augustus (geel, groen, blauw en tieners)

Praktisch- Vooraf inschrijven is noodzakelijk (zes dagtickets = € 24). Na je inschrijving volgt een praktische brief met alle info. 

Kinderen vanaf kleurengroep geel (°2011/2010)  kunnen drie dagen genieten van de unieke speelpleinsfeer. Overdag sluiten we aan op de speelpleinwerking maar ’s avonds blijven we gewoon verder spelen en blijf je overnachten in de slaappaviljoenen van De Warande! De animatoren voorzien een leuk aanbod, wie weet eindigen we wel aan het kampvuur?