Aanvraag met overnachting

Als de gewenste datum nog beschikbaar is, plaatsen we jouw aanvraag in optie. Eén van onze medewerkers zal je contacteren om je optie verder te bespreken.

Surf naar dagverhuur als je De Warande zonder overnachting wil afhuren (ander invulformulier).

Contactgegevens
contactpersoon
adres voor facturatie
Dit telefoonnummer gebruiken we om contact op te nemen tijdens de kantooruren
vul hier het facturatieadres in - als dit anders is dan het adres opgegeven in de contactgegevens.
personen
:
:
accommodatie
Iedere slaapunit heeft 26 bedden. Hou ook rekening met bedden voor begeleiders.
Er zijn 3 keukens die we toewijzen, afhankelijk v/h aantal groepen en deelnemers. Bij de keuken is er altijd een eetruimte die je als polyvalent lokaal kan gebruiken.
Geef hier enkel de extra lokalen op. De polyvalente ruimte die je bij de keuken krijgt hoef je hier dus meer apart aan te vragen. Lokalen wijzen we toe, afhankelijk v/h aantal groepen en deelnemers.
Bij de slaapunit is een sanitair blok met toiletten en wastafels (koud water) Douchen gebeurt in een centraal gebouw en vraag je apart aan
Als je drank wenst te gebruiken tijdens je verblijf moet je die afnemen via De Warande. Enkel voor verblijvend jeugdwerk maken we een uitzondering. Je bestelling kan je doorgeven na definitieve boeking.
Noteer hier bijkomende opmerkingen of vragen
Op ons jeugdverblijfcentrum zijn 75 lockers gratis ter beschikking. Als je dit veld aanvinkt kan je bij het ophalen van de sleutels ook de sleutels van de lockers krijgen.
Om het huishoudelijk reglement na te lezen: klik hier.