Animator worden bij Wasper

Animator zijn op Wasper is...

een spetterende vakantie bezorgen aan zowel kinderen als jezelf.

Speelpleinwerking Wasper creëert speelkansen voor alle kinderen van 3-15 jaar in de schoolvakanties. De drijvende kracht achter de speelpleinwerking is onze animatorenploeg. Samen met een team van animatoren bedenk en organiseer je de zotste activiteiten op het avontuurlijk speeldomein van De Warande. Je kan animator worden in het jaar dat je 16 wordt. 

experimenteren en bijleren

We helpen je om een top animator te worden. Zo speel je samen in een team van ervaren animatoren die graag al hun tips delen en ga je elke dag naar huis met nieuwe speelpleinkennis. Er zijn tal van doorgroeimogelijkheden van animator tot werkgroeplid, stuurploeglid, hoofdanimator, animator vor kinderen met een zorgvraag, tieneranimator... 

aan de slag gaan met je eigen sterktes

We ontdekken graag jouw sterktes, interesses en talenten en vinden het super als je die op het speelplein kan uitspelen. Ben jij een echte speelvogel? Of zie je jezelf eerder als een sfeerbeest? Ben je een krak ik het zorgen voor kinderen en het toveren van glimlachen? Kan je eindeloos fantaseren over hoe je een spel nóg beter kan maken? Een speelpleinploeg bestaat uit verschillende profielen. We zoeken het allemaal! 

in de bloemetjes gezet worden

Je inzet als animator wordt ontzettend gewaardeerd. In ruil hiervoor orangiseren we leuke fun-momenten en kan je rekenen op welverdiende beloningen zoals: warme maaltijd na elke speelpleindag, wekelijkse moni-activiteit, vormingsdagen, Wasper-gadgets, speelpleincafé's, bedankingsfeestjes... en je verdient ook een centje bij als vrijwilliger. 

mee beslissen

We zien onze animatoren als dé experts van het speelplein. Als animator kan je actief mee beslissen over de werking en de toekomst van ons speelplein. 

 Interesse om animator te worden? Laat je gegevens hieronder achter en wij nemen met plezier contact op met jou. 

De betalingen gebeuren via overschrijving, daarom hebben we jouw (of van je ouders) bankrekeningnummer nodig. Het rekeningnummer begint met BE gevolgd door 14 cijfers.
Schrijf hier neer waarom je wil inschrijven
Via vrienden, familie, school, Facebook, folder, website of andere?
Stel hier specifieke vragen, geef wat meer info over wat je invulde, eet je vegetarisch of halal? ...